Platform gastvrije zorg

Kennisplatform van en voor professionals in gastvrije zorg.

De leden
Recent aangemelde leden van het platform.

Onze Expert: Sjaak Jobse

Sjaak Jobse

Naam : Sjaak (Izaäk) Jobse
Functie : Divisie Manager
Bedrijfsnaam : Zorgstroom
Adres : Diodeweg 8
Postcode / plaats : 4338 PW Middelburg
Beheerder Rubriek : Alle rubrieken

Loopbaan (bedrijven en functie)

  • Stationsrestauratie te Vlissingen – Kok
  • Strandhotel en Rottiserie “De Put” te Vlissingen – Leerling kok
  • Hotel de Korenbeurs te Goes – Kok
  • Hotel Brittannia te Vlissingen – Kok
  • Schouwburg restaurants te Middelburg – Sous-chef
  • Windemill Restaurant te North Carolina (U.S.A) – Chef-Kok
  • Bethesda St. Jozef ziekenhuis te Vlissingen – Dieet Kok
  • Verzorgingstehuis “De zoute viever” te Oost-Souburg – Sous-chef
  • Zorgstroom Roggeveenhuis te Middelburg – Hoofd voeding
  • Zorgstroom te Middelburg – Divisie Manager

Opleiding

  • Halfwas brood en banketbakker
  • 2 en 3 restaurantkok
  • Handelskennis voor het horecabedrijf
  • Vakbekwaamheid cafébedrijf
  • Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf
  • Voedselbereiding in het groot
  • Instellingskok
  • Dieetkok
  • Gespecialiseerd warme keuken
  • S.V.H Leermeester
  • S.V.H Keukenmanagement
  • S.V.H Personeelmanagement
  • S.V.H Meesterkok
  • Presentatietechnieken
  • Gesprekstechniek voor leidinggevenden

Specialisme

  • Dieet bereidingen van alle voeding
  • Koude keuken
  • Wedstrijd koken
  • Jureren
  • Demonstraties verzorgen

Speciale functies

  • Adviseur middelbare horecaberoepsopleiding “Delta College” te Middelburg , afdeling MRTO-MHO
  • Examinator gespecialiseerde examens bij S.V.H (Onderwijs Centrum Horeca) te Zoetermeer
  • Lid van het Gilde der Nederlandse Meesterkoks
  • Lid Koksgilde
  • Jurylid van vele nationale culinaire wedstrijden:Gouden koksmuts, Prins Bernhardbokaal, Horeca expo, BBB.
    Voldoet als internationaal Jury lid aan de gestelde eisen ( min. 5 internationale Gouden medailles)
  • Medewerker aan diverse vaktijdschriften en boeken
  • Medewerker aan televisie programma’s te Nederland en Zuid- Afrika
  • Chef d’equipe van Culinair team Nederland (internationaal wedstrijdteam van Koksgilde (voorheen NCCK)
  • Free-lance medewerker aan culinaire projecten in Verenigde Staten en Zuid-Afrika
  • Free-lance merdewerker aan diverse culinaire demonstraties en projecten in Nederland
  • Free-lance medewerker Culinaire onderwerpen bij omroep Zeeland

(Inter)Nationale) culinaire wedstrijden.

Een groot aantal Nederlandse en internationale wedstrijdprijzen.
Adviseur en begeleider van Nationaal Team en individuele deelnemers

Reden deelname platform

De reden van deelname is: samen met vakbroeders een op een naar een oplossing te zoeken om binnen de zorg de kwaliteit te verbeteren en zeker in deze tijd te mogen behouden, want in grote lijnen dreigt achteruitgang.